Sfeervolle groepsaccommodatie in de Morvan.

Sfeervolle groepsaccommodatie in de Morvan
  • Verkocht
  • Goede staat
  • Woonkamer
  • Semi-professionele keuken
  • 23 Slaapkamers
  • 2 appartementen
  • Filmzaal
  • 1 Terrein 40.000 m²
  • Energielabel n.v.t.

Residence de Panneciere is een sfeervolle groepsaccommodatie voor maximaal 60 personen. Gelegen in natuurgebied de Morvan, Bourgogne, Frankrijk. Aan de voet van de barrage (stuwdam) bij Lac de Pannecière ligt het voormalige hotel dat is omgetoverd tot een prachtig verblijf voor vakanties, reunies, bijeenkomsten, verjaardagen, seminars, cursussen, huwelijken enz. Het huis heeft 3 etages en is van alle gemakken voorzien!

Zo is er een bar met tap. Een semi-professionele keuken met 10 kookpitten, 2 ovens, koelkast van 1400 l en vrieskast. Een spoelkeuken met doorschuifvaatwasser. Een entreeruimte met hoge tafel en een houtkachel. Een eetzaal met loungehoek en houtkachel. En een filmzaal met beamer, spelletjes en een sfeervolle gashaard. Een bruidssuite met ligbad, douche, toilet, hemelbed en eigen terras. Grote woonkamer met eetkamer, keuken, biljart. 2 Appartementen op de begane grond waarvan 1 hele grote voor de bewoner/beheerder. 23 slaapkamers. 60 slaapplaatsen. 7 douches. 9 WC's.

Buiten:
Buitenkeuken met groot terras.
Loungebank.
Zwembad met groot terras.
Chalet .
Grote schuur achter het huis.

4 ha grond, waaronder voetbalveld.


Omgeving:
De Morvan, een prachtige, rustige streek in het midden van de Bourgogne. Een streek voor natuurliefhebbers die wandelend of fietsend van groene bossen, blauwe meren en leuke stadjes en dorpjes willen genieten.

Sterke punten:
Goed lopende groepsaccommodatie, instapklaar.

Overige info:
De groepsaccommodatie wordt in zijn geheel verkocht, inclusief meubilair, overige inboedel en boekingen. Het is een succesvol bedrijf en is instapklaar. Voor de bezettingsgraad verwijzen wij u naar onze website.

Naast het huis is een grote garage van 200m2 die momenteel in gebruik is als goedlopend garagebedrijf, Garage de Panneciere, met 3 bruggen. Het bedrijf is als zodanig voort te zetten, maar kan ook als een eigen garage gebruikt worden.
www.residencedepanneciere.com

Leuke woning? Ja! Dan graag even delen.

Wilt u meer informatie over deze woning? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan!